Популярне серед туристів джерело на Перечинщині облагороджують лісівники (ВІДЕО)

Популярне серед туристів джерело на Перечинщині облагороджують лісівники (ВІДЕО)
З новою альтанкою та смітничком. На Перечинщині лісівники облагороджують одне з найпопулярніших джерел з чистою питною водою, яке розташоване біля дороги. Охочих набрати джерельної тут вистачає завжди. Інколи, щоб набрати води, навіть утворюються черги, та і цю проблему лісівники обіцяють вирішити.

 

Хоч пан Михайло родом з Полтавщини, про джерело неподалік міста Перечин знає добре. Каже, воду тут набирає вже не перший рік. Чоловік каже, нині пощастило, що немає черги. Зазвичай людей тут багато. Щоб набрати джерельної, місцеві сюди приїжджають сюди систематично, розповідають і лісівники.

Щоб подорожувальникам було зручно, лісівники тут побудували альтанку, попередню, яка тут стояла, зруйнувало дререво. Незабаром планують встановити і лавиці. А щоб люди не викидали відходи або не залишали пляшки просто неба, поруч із джерелом поставили і дерев`яний смітник. Однак використовувати його почали не лише подорожуючі.

Щоб і самим було приємно тут зупинятись і перед туристами не соромно, лісівники закликають дотримуватись правил благоустрою і не псувати те, що дарує сама природа.

ЗОУЛМГ

Відео: М-студіо

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів