Дорогами Закарпаття їздять навіть позбавлені судом права керування авто

Дорогами Закарпаття їздять навіть позбавлені судом права керування авто
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння у Берегівському, Хустському районах. Ще двох нетверезих водіїв виявила патрульна поліція області.

 

У місті Берегово ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Skоdа Yetі», на якому був пошкоджений передній бампер.

За кермом перебував житель села Мужієво. Цього чоловіка вже неодноразово штрафували за керування в стані алкогольного сп’яніння, суд позбавив його права керування. Тепер він знову був у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали черговий адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили від  керування. 

У селі Рокосово Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мопед, яким керував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Це підтвердилося під час проходження медосвідування в лікарні. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від  керування. 

Ще двох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники Управління патрульної поліції області.  

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів