Отримати безкоштовну освіту у ВНЗ Європи – реальність. Ужгородцям розкажуть як

Отримати безкоштовну освіту у ВНЗ Європи – реальність. Ужгородцям розкажуть як
13 березня 2019 р. о 16:00 в Закарпатській ОУНБ ім. Ф.Потушняка (пр.Свободи,16, 1-й поверх „Вікно в Америку”) відбудеться веб-семінар „Безкоштовна освіта в Чехії – від мрії до реальності”

 

„Від чого залежить успіх в житті? Відповідь дуже проста – від нас самих. Інвестиції в себе – це найвигідніше і безпрограшне капіталовкладення в житті. І однією з таких інвестицій є якісна освіта. Отримавши якісну освіту, навички співпраці з іншими, спілкування у студентському середовищі, вирішення складних завдань формує нас і робить з нас спеціалістів своєї справи.

Ми переконались, що таке якісна освіта і хочемо допомогти іншим. Наша команда надає консультації і послуги щодо вступу у ВНЗ Чеської республіки. Ми на власному досвіді дізнались, що освіта закордоном це абсолютно інший досвід який не отримати більше ніде. Ми надаємо безкоштовні консультації щодо вступу у ВНЗ Чехії і допоможемо Вам пройти ввесь цей тернистий шлях, від подачі заявки на вступ до вашої першої лекції в якості студента”, – зазначають організатори семінару.

Детальніше про організацію:

http://www.whiteowl.com.ua

https://www.facebook.com/whiteowlcz/

Запрошуються учні випускних класів, студенти, їх батьки та всі бажаючі!

Вхід вільний!

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів