Джазова музика незабаром лунатиме в Ужгороді, не пропустіть!

Джазова музика незабаром лунатиме в Ужгороді, не пропустіть!
17 березня о 19:00 в ILKO Gallery відбудеться вечір джазовї музики "Київ Арт Ансамбль" за участі Тріо Володимира Соляника та особливого гостя з Великобританії – George Haslam (баритон саксофон, тарагато).

 

СКЛАД

George HASLAM (UK) – баритон саксофон, тарагато

Володимир СОЛЯНИК – фортепіано 

Олексій ФАНТАЄВ – ударні 

Андрій АРНАУТОВ – контрабас

George HASLAM – легендарний музикант з Великобританії (Оксфорд), який випустив понад 30 альбомів з музикантами США, Англії, Аргентини, Франції, Росії, країн Азії. В його репертуарі – етнічний камерний фрі-джаз на саксофонах і тарогато (балкансько-карпатському кларнеті).

Володимира СОЛЯНИКА називають джаз-гуру й музикантом-віртуозом. У творчій біографії одного з найвідоміших піаністів сучасного українського джазу — участь у провідних фестивалях, авторські концерти, гастролі майже в усіх європейських країнах; він записав понад 10 дисків і вже 24 роки викладає в Київському інституті музики ім. Р. Гліера. 

Олексій ФАНТАЄВ працює в колективах Night Groove, Er.J.Orchestra, Solomin Band (ДомРа), Київ Арт Ансамбль, Валентайн Квінтет, Тріо Дмитра Александрова, Тріо Наталії Лебедєвої, проекті Юлії Роми, Квартет Ліхошви-Овсяникова, оркестрі "Днiпро". 

З творчістю Андрія АРНАУТОВА постійні відвідувачі галереї знайом. Свою кар’єру Андрій починав в США, де отримав освіту в одному з найпрестижніших музичних навчальних закладів — в коледжі Берклі (Bеrklee College of Music). Виступав з легендарними саксофоністом Archie Shepp та гітаристом Charlie Byrd, скрипалем Vasser Clemens, відомими джазменами — трубачом Roy Hargrove, віброфоністом Victor Mendosa, та багатьма іншими музикантами.

Джерело: ILKO Gallery

 

09 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів