П’яні водії без посвідчень – реалії на дорогах Закарпаття

П’яні водії без посвідчень – реалії на дорогах Закарпаття
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Мукачівському та Великоберезнянському районах. Ще двох нетверезих водіїв виявила патрульна поліція області.

 

У селі Нове Давидково Мукачівського району сталася незначна ДТП: трактор під керуванням жителя сусіднього села Ключарки зачепив автомобіль марки «Тоyоtа Camry».

Пошкодження на машині були незначні, потерпіла відмовилася від претензій до тракториста, але працівники групи реагування патрульної поліції з’ясували, що той перебуває в стані алкогольного сп’яніння і не має водійського посвідчення. Від проходження медосвідування чоловік відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили тракториста від керування.

У Великому Березному пізно ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-2103», на якому не освічувався задній номерний знак і не був увімкнений поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, який взагалі не має водійського посвідчення. Від проходження медосвідування чоловік відмовився, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування. Машину затримали на спецмайданчик поліції.

Ще двох п’яних водіїв виявили за минулі вихідні працівники Управління патрульної поліції області.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів