Закарпатський обласний театр драми та комедії запрошує на прем’єрну виставу до 80-ї річниці проголошення Карпатської України

Закарпатський обласний театр драми та комедії запрошує на прем’єрну виставу до 80-ї річниці проголошення Карпатської України
Не пропустіть святкування!

 

У четвер, 14 березня, о 15:00 у Закарпатському обласному театрі драми та комедії (м. Хуст) відбудеться прем’єрний показ музичної драми Олександра Гавроша «Останнє танго в Хусті» (режисер-постановник В’ячеслав Давидюк).

Вистава, приурочена до 80-ї річниці проголошення Карпатської України, розповідає глядачеві про «Летючу естраду» – мистецький рій Карпатської Січі, який діяв кілька місяців у Хусті. Наприкінці 30-х років минулого століття талановиті хлопці та дівчата об’єдналися у революційний театр і стали передовим загоном вояків-митців. Їхні імена знають дослідники, а завдяки новій п’єсі вони стануть відомі й широкому загалу.

Нагадаємо, що першу виставу в Хусті Закарпатський обласний театр драми та комедії дав у лютому 2018 року, тоді глядачі побачили музичне дійство «Наталка Полтавка». Потому трупа успішно гастролювала театральними сценами області, а драма «Останнє танго в Хусті» стане першою виставою у відреставрованому приміщенні театру – домівці творчого колективу під керівництвом Василя Снітара.

 

12 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів