Іноземна делегація перевіряє готовність Ужгорода до виборів

Іноземна делегація перевіряє готовність Ужгорода до виборів
Із дипломатами сьогодні, 12 березня, зустрівся міський голова Богдан Андріїв.

 

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв зустрівся із довгостроковими спостерігачами місії спостереження за виборами Міжнародного республіканського інституту Едвардом Багналлом та Наірою Хачікян.

Представники місії повідомили, що їхня основна мета – спостереження за підготовкою та проведенням виборів Президента України, дотриманням виборчого законодавства, саме тому проводять зустрічі з представниками державних органів, органів місцевого самоврядування, громадських організацій тощо. 

Міський голова Богдан Андріїв поінформував міжнародних спостерігачів про те, що в Ужгороді активно триває підготовка всіх виборчих дільниць до роботи, міська рада, відповідно до чинного законодавства, допомагає у вирішенні організаційних питань, щоб на дільницях було все необхідне.

  

У спілкуванні також взяли участь керуюча справами виконкому Олена Макара, начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Григорій Жирков, заступник начальника відділу  документального та організаційного забезпечення Сергій Романюк та в.о. начальника, заступник начальника управління міжнародного співробітництва та інновацій Дмитро Мірошніков.

Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради.

 

12 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів