Футзал: закарпатські «Медея» та УТЕІ поступаються вдома своїм суперникам у другій лізі країни

Футзал: закарпатські «Медея» та УТЕІ поступаються вдома своїм суперникам у другій лізі країни
У рамках 1/8 фіналу Другої ліги України з футзалу «Медея» зустрічалася з «Галицькою здобою» (Львів).

 

Львів’яни показали високий рівень гри і здобули переконливу виїзну перемогу. «Галицька здоба» збалансовано діяла в захисті й відзначалася якісною грою у нападі. Уже в першій 20-хвилинці гостям удалося створити комфортний гандикап у чотири м’ячі (1:5). На екваторі першого тайму ушкодження зазнав основний воротар «Медеї». На жаль, Хмеловський не зміг продовжити гру, що негативно відобразилося на результаті команди.

У другій частині матчу господарі змогли додати в нападі й збільшили свій доробок до чотирьох забитих м’ячів, а от уникнути проблем у захисті так і не вдалося. Львів’яни в другій 20-хвилинці провели ще п’ять результативних атак і довели справу до впевненої вікторії з рахунком 4:10. 

Шансів, аби пройти до наступного раунду змагань, у «Медеї» небагато. Однак подібні поєдинки необхідні, адже в матчах із сильними суперниками одразу виявляються слабкі сторони команди. Сподіватимемося, що зустрічі з «Галицькою здобою» підуть ужгородському колективу тільки на користь, ну і звичайно триматимемо кулаки за наших хлопців у виїзній грі. 

Ще один матч 1/8 фіналу Другої ліги України з футзалу на «Карпати-Арені» відбувся п між «УТЕІ» (Ужгород) та «Володимиром» (Тиврів).

Гості зі стартових хвилин взяли м’яч під свій контроль і впевнено контролювали хід зустрічі. Чи не кожна атака «Володимира» завершувалася гостротою біля володінь Тренича. Вже в стартовій 10-хвилинці тиврівська команда провела три результативні атаки і гучно заявила про свої наміри вибороти виїзну перемогу. Епізодами ужгородці відповідали своїми гострими моментами, однак фортуна цього дня була на боці суперника. Гостей у першому таймі щонайменше тричі рятував каркас воріт. Натомість у «Володимира» проблем із реалізацією моментів не було. Команда потужно діяла в нападі і ще в першій 20-хвилинці провела сім результативних атак. Господарям удалося відкрити лік своїм забитим м’ячам тільки наприкінці першого тайму. На перерву команди пішли за відчутної переваги гостей (1:7).

На досягнутому «Володимир» не зупинявся і в другій 20-хвилинці продовжив активно йти вперед. Стримувати тиск суперника «УТЕІ» було складно, тож з плином часу відрив у рахунку збільшувався. За хвилину до фінального свистка гості були попереду 1:14, однак дубль Лучина під ендшпіль матчі допоміг господарям скоротити відставання в рахунку до одинадцяти (3:14).

На жаль, реальних шансів поборотися за вихід до 1/4 фіналу в нашої команди не залишилося. Сподіваємося, що у виїзному матчі ужгородцям удасться зачепитися за позитивний результат і вони здобудуть важливий досвід, який стане в нагоді в наступному сезоні УФЛ. Тож наші команди зазнають фіаско у домашніх поєдинках, але здобувають досвід виступів на загальноукраїнському рівні.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів