Дмитро Тужанський: «Попри те, що Закарпаття залишається на узбіччі кампанії, воно голосує не так, як інші регіони України»

Дмитро Тужанський: «Попри те, що Закарпаття залишається на узбіччі кампанії, воно голосує не так, як інші регіони України»
Сьогодні в Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стала «Президентська виборча кампанія -2019: несподіванки, загрози і виклики». До участі запросили експертів, які відслідковують виборчі процеси в Україні упродовж багатьох років.   

 

Так, зокрема, керівник Закарпатського обласного відділення ВГО КВУ Дмитро Тужанський відзначив, що окремі кандидати в Президенти мають дуже слабку агітаційну кампанію, практично не проводять агітацію.

А окремі з ТОП-кандидатів і взагалі проігнорували регіон і не їдуть сюди. А дарма, адже на Закарпатті вистачає проблем, про які можна говорити, і це величезне коло починаючи від сполучення з центром та іншими областями і закінчуючи так званими питаннями сепаратизму.

Тужанський також нагадав, що попри те, що Закарпаття залишається на узбіччі кампанії, воно голосує не так, як інші регіони України.

«Однозначно сказати, хто буде президентом, ніхто не береться!» - додав представник Комітету виборців України.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

13 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів