Жорстоке вбивство хлопця в Мукачеві: стало відомо, хто винен

Жорстоке вбивство хлопця в Мукачеві: стало відомо, хто винен
25 лютого надійшло повідомлення про побиття та пограбування людини на вулиці Кооперативній у м.Мукачеві. На місці події працівники поліції виявили тіло молодого хлопця з ознаками насильницької смерті. Загиблим виявися 20-річний місцевий мешканець, який працював оператором на місцевій АЗС.

 

У ході досудового розслідування працівники поліції встановили двох осіб, які причетні до вчинення злочину. У вчиненні кримінального правопорушення підозрюються двоє мукачівців,  віком 20 та 30 років.  Старшого з них, якому повідомлено про підозру у скоєнні Розбою, вчиненого організованою групою осіб із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (ч.4 ст.187 ККУ), затримано, зараз він перебуває під  вартою. 

Другому співучаснику злочину – 20-річному мукачівцю, інкримінують Умисне вбивство з корисливих мотивів (ч.2 ст.115 ККУ) та Розбій, вчинений організованою групою осіб із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (ч.4 ст.187 ККУ). Наразі зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення його місцезнаходження. Вирішується питання про оголошення у розшук.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів