Гранатовий сік: корисні властивості для обличчя

Гранатовий сік: корисні властивості для обличчя
А ви знали про користь гранатового соку для обличчя? Ловіть підбірку порад!

 

Гранат проти зморшок

Він збільшує еластичність і вироблення колагену, що безпосередньо пов'язано з процесом старіння. Плід містить поліфеноли - ефективні антиоксиданти, які діють проти вільних радикалів (здатні руйнувати клітини).

Зволоження шкіри

Гранатовий сік живить і зволожує шкіру. Гранат здатний поліпшити самопочуття і позбавити від депресії!

Зняти запалення на шкірі

Гранат містить велику концентрацію вітаміну С, який пом'якшує, надає сяйво і освітлює пігментні плями. Активні компоненти шкірки плоду володіють ефектом легкого пілінгу. Це впливає на процеси відновлення і регенерації. Саме вони допомагають швидше впоратися з шкірними запаленнями або пігментацією. Також нормалізується гормональний баланс і кровообіг, порушення яких є однією з перших причин виникнення акне.

Маски для обличчя з гранатового соку

Антивікову, розгладжуючу зморшки маску з соком граната роблять за рецептом: з’єднують 2 столові ложки соку, по чайній ложці меду, вівсяних пластівців (перед цим розпарених в молоці) та оливкової олії. Цією сумішшю змащують обличчя, витримують її 15 хвилин, вмиваються.

З граната роблять також скраб для обличчя: кісточки цього плоду трохи подрібнюють в кавомолці, з’єднують їх з сіллю і засобом для вмивання (на 2 столові ложки косметичного засобу беруть 1 ложку перемелених кісточок і чайну - солі). М’якими масажними рухами скраб наносять на обличчя, через кілька хвилин вмиваються водою кімнатної температури. Такий засіб не тільки очистить шкіру від забруднень і косметики, але і позбавить її від чорних цяток.

 

 

13 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів