Касторова олія - незамінний beauty-засіб для жінок

Касторова олія - незамінний beauty-засіб для жінок
Виявляється, цей компонент має beauty-секрети, про які мало хто здогадується!

 

Вії

Касторова олія насичує цибулини волосся поживними речовинами і стимулює зростання. Рицинова олія також діє на шкіру повік, роблячи її більш м'якою. Достатньо взяти пензлик від старої туші (або одноразовий) і вмочити в олію. Будьте обережні, щоб засіб не потрапив в очі. Таку процедуру краще проводити ввечері, а змивати - вранці.

Проти випадання вій

Вам знадобиться: рожева, мигдальна, касторова і лляна олія в однакових пропорціях. Візьміть по пару крапель і змішайте. Принцип нанесення такий же, як і в першому варіанті. Використовуйте касторову олію до трьох разів на тиждень протягом місяця. Потім зробіть перерву.

Зміцнення вій

Для цього знадобляться три компоненти: рицинова, реп'яхова олії та вітамін Е. Суміш бажано підігріти. Беріть по кілька крапель і змішайте, а вранці змийте.

Волосся

Візьміть основу (касторова олія), додайте чайну ложку рідкого меду і жовток. Розмішайте і розподіліть на основну довжину (не потрібно наносити суміш на корені і шкіру голови).

Зміцнення нігтьової пластини

Зміцнити нігтьову пластину допоможе касторова олія. Налийте в миску і додайте кілька крапель вітаміну А і Е. Повторювати таку процедуру можна щодня протягом тижня.

Очищаюча маска для обличчя

Ще один варіант, який допоможе освітлити пігментацію. Вам знадобиться одна ложка касторової олії, біла глина і трохи лимонного соку. Розмішайте до сметанної консистенції. Нанесіть на 10 хвилин.

Джерело: Ukr.Media.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів