Понад 600 дітей музичної школи в Ужгороді влаштували великий звітний концерт (ФОТО)

Понад 600 дітей музичної школи в Ужгороді влаштували великий звітний концерт (ФОТО)
Учні Ужгородської дитячої музичної школи №1 ім. П.І.Чайковського звітували напередодні в Закарпатській обласній філармонії.

 

Такий звітний концерт всіх учнівських колективів школи та окремих виконавців є традиційним, адже саме у березні 1945-го в Ужгороді почала свою роботу перша на Закарпатті державна музична школа. Свою 74-у річницю мистецький заклад також відзначив достойно: у цьогорічному концерті взяли участь майже всі учні школи, а це понад 600 дітей.

Юні таланти були задіяні у колективах: струнному оркестрі та камерному квартеті (керівник С.Ясниський), ансамблі скрипалів молодших класів (керівник Л.Лозова), хорі учнів молодших класів (керівник В.Зелінка), молодшій групі вокального ансамблю "Перлинка" (керівник М.Мудранинець), ансамблі акордеоністів та оркестрі народних інструментів (керівник К.Шелельо), ансамблі духових інструментів (керівник Я.Шулик), хорі учнів старших класів (керівник О.Тимчик) та духовому оркестрі (керівник М.Павлович).

Приємно вразила своїм виступом Аліна Декет, яка на органі виконала твір Л.Дичко "Скерцо" (викладач К.Гажо). До слова, клас органу в Ужгородській музичній школі - єдиний в Україні, - розповіла керівник закладу Олена Охрим. 

Сольні виступи випускників школи - Олександри Сідлецької (викладач С.Глеба), Вероніки Нурієвої (викладач М.Шутко) та Христини Пригродської (викладач Т.Шалигіна) вразили слухачів професіоналізмом. В ансамблі зі своїм викладачем О.Юрош Аліна Декет виконала твір Д.Шостаковича "Концертіно для 2-х фортепіано". Приємним сюрпризом для публіки став виступ учнів школи Даниїла Кас'яненка та Оксани Гойберг у супроводі "дорослого" камерного оркестру викладачів школи.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів