Гандбол: ужгородські «Карпати» знову поступаються миколаївському «Реалу»

Гандбол: ужгородські «Карпати» знову поступаються миколаївському «Реалу»
16 березня відбувся другий поєдинок 10-го туру чемпіонату України з гандболу в жіночій суперлізі у Миколаєві між місцевим «Реалом» та ужгородськими «Карпатами».

 

На жаль, і другий матч для наших гандболісток став невдалим. Вже в першому періоді карпатівки поступалися реалісткам – 10:12. А в другому періоді господарки збільшили свій відрив ще до чотирьох м’ячів – тож перемога за «Реалом» - 19:22.

У складі «Карпат» найкращим бомбардиром стала Анна Лезінська, яка 5 разів вразила ворота миколаївської команди. Після другої поспіль поразки «Реал»  збільшує відрив від нашої команди до трьох очок й закріплює за собою другу сходинку.

Після 10-го туру турнірне становище команд у жіночій суперлізі є таким: «Галичанка» - 33; «Реал» - 27; «Карпати» - 24; «Дніпрянка» - 16; «Спартак», «Бровари» - 2.

Вже після цього туру розпочинається другий етап чемпіонату - команди будуть розділені на дві групи А та Б. Ті з них, які посіли місця з 1 по 3 – тє гратимуть  три зїзні тури, а команди, які зайняли місця з 4 по 6- те гратимуть у групі Б. Тож «Карпати» матимуть шанс повернути собі втрачені позиції в цих трьох турах. Перший відбудеться вже з 29 по 31 березня.

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів