Вихованці СК "Спорт-Лідер" та Ужгородської федерації боксу провели спільні тренування

Вихованці СК "Спорт-Лідер" та Ужгородської федерації боксу провели спільні тренування
Коли молодь підтримує один одного – це однозначно результат успіху. Так, нещодавно в приміщенні тренувального залу Ужгородської федерації боксу на площі Народній поблизу ректорату УЖНУ вихованці СК “Спорт-Лідер” готувалися до майбутнього Чемпіонату з бойового самбо, який відбудеться 23 березня в обласному центрі Закарпаття.

 

Проводили тренування Яблонський ОлександрНергеш Віктор та Олександр Дорогін. Тренер Олександр Нергеш зауважив, що спортлідерці та вихованці Федерації боксу зібралися для того, щоб підтримати один одного, допомогти товаришам у майбутніх змаганням. 

Президент СК "Спорт-Лідер" Євген Молнар наголосив на важливості таких тренувань: “Ми регулярно співпрацюємо з молодими боксерами, наша спортивна молодь має розвиватися пліч-о-пліч, набиратися досвіду один від одного, ділитися прийомами та йти до перемоги разом”.

Для розіргіву маленькі спортсмени практикували “бій з тінню”, після чого розбивалися попарно та допомагали один одному з тренуванням. Організовуючи спільні бої, тренери хотіли, щоб вихованці зрозуміли – сила підтримки та дружби веде на стежку перемоги. Веселі, кмітливі та впевнені у своїй перемозі спортсмени провели час із користю, попереду їх чекають насичені дні й моменти спільної праці.

 

Джерело: СК "Спорт-Лідер"

 

18 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів