За п’ять останніх років ми заклали фундамент для великого майбутнього України – Президент

За п’ять останніх років ми заклали фундамент для великого майбутнього України – Президент
Президент України Петро Порошенко бере участь у Раді регіонального розвитку Закарпатської області.

 

У своєму виступі Глава держави наголосив, що зараз в країні створені всі умови для загального поступу і розвитку, Україна демонструє світові свою витривалість і непохитність у досягненні визначених цілей.

– Ми, українці, завжди були сильною і волелюбною нацією, – підкреслив Президент. – Сьогодні ми відзначаємо 80 років проголошення незалежності Карпатської України і вшановуємо подвиг героїв Карпатської Січі. Вони вірили, що з їхньої самопожертви виросте велика соборна незалежна Україна. А за п’ять останніх років ми заклали фундамент для великого майбутнього нашої держави.

Створення армії, асоціація з Євросоюзом і зона вільної торгівлі, відновлене економічне зростання, Томос, децентралізація – все це кардинально змінило Україну, наголошує Глава держави. Цей фундамент п’ять років випробовував на міцність російський агресор і розхитували безвідповідальні політикани всередині України, але він вистояв, і зараз є підстави говорити, що для України створено шанс стати великою державою, країною вільних, щасливих і заможних людей.

– Нам вже багато чого вдалося завдяки довірі людей, завдяки героїзму і праці народу, завдяки командним зусиллям. Але це тільки початок шляху до справжнього успіху України, – акцентував Петро Порошенко.

Президент наголосив на важливості продовження спільної роботи на шляху до утвердження української державності: «Ми маємо продовжити роботу, не дати зруйнувати все збудоване, не допустити ігор зі свободою і незалежністю України. Для цього нам треба нагадати собі і людям про ставку у виборі, який нам належить зробити. І про ціну помилки теж».

 

15 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів