Доцент УжНУ Людмила Симочко представила Україну на Міжнародній конференції у Франції

Доцент УжНУ Людмила Симочко представила Україну на Міжнародній конференції у Франції
З 14 по 16 березня 2019 року у Парижі на базі Міжнародного Паризького Університету відбулася 13 Міжнародна конференція присвячена проблематиці енвайронментальних досліджень. Конференцію було проведено під егідою Міжнародної Асоціації дослідників біологічних і медичних наук.

 

У роботі форуму взяли участь науковці з 17 країн: Канади, Чехії, Сполучених Штатів Америки, Англії, Румунії, Туреччини, України, Таїланду, Алжиру, Франції, Нової Зеландії, Індії, Марокко, Бельгії, Малайзії, Кореї, Японії.

Україну на конференції представляла доцент кафедри ентомології та збереження біорізноманіття біологічного факультету УжНУ, старший науковий співробітник НДНЦ Молекулярної мікробіології та імунології слизових оболонок Людмила Симочко. На конференції вона виступила з доповіддю, у якій висвітлила результати багаторічних досліджень мікробіому ґрунту різних типів екосистем та особливостей формування його резистому в залежності від впливу екзогенних та ендогенних чинників.

У рамках конференції було проведено ряд круглих столів, на яких обговорено сучасні тенденції біомедичних досліджень, окреслено основні напрямки міжнародної співпраці між представниками навчальних і науково-дослідних інституцій різних країн.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів