ФК «Ужгород» зіграв унічию із дефлімпійською збірною України

ФК «Ужгород» зіграв унічию із дефлімпійською збірною України
Підопічні Мирослава Баб’яка провели черговий контрольний спаринг проти спортсменів із вадами слуху.

 

Сьогодні на футбольному полі зі штучним покриттям «Камелоту» головна команда обласного центру зіграла шостий товариський матч. Їх суперниками стали спортсмени з вадами слуху збірної України, яка, до слова, проходить навчально-тренувальний збір на Закарпатті і готується до фінальної частини чемпіонату Європи.

У цьому поєдинку за «Ужгород» зіграли і чотири новачки, які знаходяться на «олівці» головного тренера. Мова про гравців «Середнього»: Олексія Сича і Юрія Дрозда, футболіста «Бобовища» Річарда Шольца та вихованця СДЮСШОР-2002 Івана Луцьо. І якщо до перших двох Мирослав Бабяк приглядається уже не перший тиждень, то третього, представника Мукачівщини, на оглядини запросили після чвертьфінального протистояння Зимової першості. Іван Луцьо був запрошений на цей матч через травми основного й другого  голкіперів Юрія Славіка та Андрія Калая.

Ужгородці зі стартового свистка грали першим номером. Вони виграли центр поля й намагались нав’язати супернику свою гру. Зрештою, їм це вдавалося до середини першого тайму. Власне, за перші 20 хвилин варто пригадати хіба-що стандарт у виконанні Івана Русина. Нападник метрів із 20-ти відправив м’яч над поперечиною. Збірники відповіли масованою атакою, яка закінчилась ударом в ближню стійку.

А на 29-ій хвилині один з небагатьох атакувальних випадів збірної України увінчався взяттям воріт. Відзначився Євген Ушаков.

У другому таймі Мирослав Бабяк традиційно змінив чи не усіх футболістів. І якраз перший небезпечний момент в активі досвідченого Предчука. Антон головою замкнув подачу справа від Олександра Зимомрі – м’яч у кількох сантиметрах пройшов повз стійку.

«Ужгород» продовжував домінувати, але втілити перевагу принаймні в паритетний рахунок їм не вдавалося до кінця матчу. Злагоджено діяли захисні редути збірної.

А от на 86-ій хвилині підопічні Мирослава Бабяка відновили статус «кво». В’ячеслав Пінковський віддав зрячий пас на Дудаша й останній прицільно пробив у лівий кут.1:1.

Наступний поєдинок у рамках півфіналу Зимової першості «Ужгород» проведе із рахівськими «Карпатами». Матч відбудеться на стадіоні Середнього 24 квітня о 14:00.

Віталій БІРОВЧАК,

Фото: Олександр СЛЄСАРЧУК

Прес-служба ФК «Ужгород»

 

22 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів