"Ужгород – світова столиця міні-скульптур" – презентовано збірку легенд авторства Надії Попадюк

"Ужгород – світова столиця міні-скульптур" – презентовано збірку легенд авторства Надії Попадюк
"Ужгород - світова столиця міні-скульптур" – збірку легенд авторства Надії Попадюк презентували сьогодні в Ужгородській міській раді. Участь у презентації взяли ті, хто працював над книгою, деякі фотографи, роботи яких увійшли до видання.

 

Модерував захід журналіст Михайло Носа. Автор ідеї Ігор Ключевський розповів, як втілювали задум, який виник торік. На те, що книга має шанси стати путівником і для іноземців, оскільки легенди переклали й англійською, сподівається перекладачка Катерина Попадюк, мама авторки.

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, зокрема, подякував команді, яка працювала над виданням, скульптору Михайлу Колодку, котрий багато зробив для нашого міста. Відзначив, що дасть доручення вивчити можливість профінансувати додаткове видання цієї книги, щоб про такі родзинки Ужгорода дізналися за його межами.

У збірці представлені 35 фігурок роботи відомого скульптора Михайла Колодка, що вже стали туристичною особливістю Ужгорода.

Фото міні-скульптур у цьому виданні зроблені ужгородськими фотографами Юрієм Бесагою, Тетяною Лесько, Віктором Опалеником, Остапом Палінчаком, Надією Попадюк, Іллею Поповичем, Вадимом Свидою, Мар’яном Філь, Андреа Фогаш, Сергієм Форосом, Володимиром Хила, Костянтином Черкаєм.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів