«Карпати» перемагають та поступаються запорізькому «Мотору 3»

«Карпати» перемагають та поступаються запорізькому «Мотору 3»
У четвер та пятницю (22-23 березня) чоловічі «Карпати» в першій лізі чемпіонату України з гандболу в рідних стінах зіграли поєдинок 8-го туру проти запорізького ДЮСШ –Лагутіна «Мотор- 3».

 

У першому матчі закарпатці заволоділи ініціативою і вже в першому періоді зуміли здобути перевагу в чотири м’ячі – 20:16. У другому періоді запорізькі намагалися наздогнати карпатівців, однак підопічні Юрія Бухлака втримали потрібний результат і здобувають перемогу – 33:30. Уже сьогодні гості вийшли на майданчик СК «Юність» значно вмотивованими. З перших хвилин запорізькі діяли концентровано в захисті й гостро в нападі. Як наслідок перевага в девять м’ячів – 20:11. У другому періоді закарпатці, хоч і грали більш активно та скоротити такий гандикап їм було не під силу. Тож поразка – 26:33.

Кращим у складі ужгородців став Олександр Місяйло, який 9 разів вражав володіння «Мотор-3». Тож після цього матчу турнірне становище команд у вищій чоловічій лізі є таким: «Мотор-3» (Запоріжжя) - 18 очок; «Карпати» (Ужгород) – 16; «Динамо-Полтава» - 12; УДХТУ (Дніпро) – 10; СУМДУ – 0.

Наступний поєдинок чемпіонату «Карпати» також зіграють вдома 5-6 березня з сумським СуМДУ. Нагадаємо, що вже 30 березня в рамках 1/8 Кубку України в нашому обласному центрі на майданчику «Карпати Арена» пройде поєдинок чоловічих вищелігових «Карпат» з командою ЗТР «Буревісник» (Запоріжжя).

 

Семен МИХАЙЛИК

 

22 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів