В Ужгороді розпочався "Весняний бал". Що цікавого?

В Ужгороді розпочався "Весняний бал". Що цікавого?
Учора розпочали фестиваль зі знайомства – дружньої зустрічі «Творчість єднає схід і захід». Юні танцівники з Маріуполя завітали в Дитячу академію танцю «Джерельця Карпат», змогли поспілкуватися з ровесниками, обмінятися досвідом.

 

Керівник академії танцю Ерік Сачко розказав колегам зі сходу про особливості навчання дітей у цьому колективі, педагогів-хореографів, саму академію, яка базується на поєднанні давніх закарпатських танцювальних традицій і сучасних тенденцій у хореографічному мистецтві. Про традиції та історію зразкового дитячого ансамблю дитячого танцю "Джерельця Карпат" гостям розповів його керівник - заслужений працівник культури України, відомий закарпатський хореограф Михайло Сачко.

Сьогодні на учасників фестивалю очікує насичена програма. О 10.00 в Палаці дитячої та юнацької творчості (ПАДІЮНі) відбудеться урочисте відкриття, далі триватиме конкурсна програма. Завершать день круглим столом, де члени журі підіб'ють підсумки конкурсу й оголосять учасників гала-концерту. 24 березня о 10.00 розпочнеться гала-концерт фестивалю, після чого з ініціативи Дитячої академії танцю «Джерельця Карпат» всі колективи-учасники на площі Шандора Петефі проведуть масштабний танцювальний флешмоб.

Фестиваль відбувається, зокрема, за підтримки Ужгородської міської ради та депутатського корпусу міськради

Джерело: Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

23 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів