Зайшли в дім, побили господаря та вивезли його в невідомому напрямку: закарпатці скоїли резонансний злочин

Зайшли в дім, побили господаря та вивезли його в невідомому напрямку: закарпатці скоїли резонансний злочин
Вчора, 22 березня, на лінію «102» надійшло повідомлення  від 20-річної жительки смт.Ясіня Рахівского району. Жінка повідомила, що до неї додому зайшли невідомі чоловіки, які нанесли тілесні ушкодження її 35-річному чоловіку,  заштовхали його в автомобіль та вивезли в невідомому напрямку.

 

Четверо мешканців смт.Ясіня, віком 30-46 років, викрали свого односельця, силою заштовхавши його в автомобіль «Mitsubishi Pajero»,  а потім змусили його перевезти вантажний автомобіль «ЗІЛ» із території одного з приватних підприємств смт.Ясіня у визначене ними місце.  Обидва автомобілі – «Mitsubishi Pajero» та «ЗІЛ» правоохоронці вилучили та помістили на штрафмайданчик відділку поліції. 

За фактом злочину слідчі Рахівського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 146 Кримінального кодексу України (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Двом із підозрюваних у злочині — 33-ох та 46-річному жителям смт.Ясіня вже оголосили про підозру в скоєнні кримінального правопорушення. Інші фігуранти справи надають показові свідчення. Слідство у справі триває.

 

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів