Уночі ужгородські патрульні затримали ймовірних розповсюджувачів наркотичних речовин

Уночі ужгородські патрульні затримали ймовірних розповсюджувачів наркотичних речовин
Сьогодні, близько 3-ї години, ужгородські патрульні зупинили авто Фольксваген, водій якого порушив правила дорожнього руху. Подія мала місце неподалік перехрестя: вулиця Коритнянська – траса М-06.

 

Уже з перших хвилин розмови, інспектори зрозуміли, що щось не так, й знервована поведінка водія та пасажира наштовхнула охоронців порядку на проведення поверхневої перевірки (стаття 34 ЗУ «Про Національну поліцію»).

У ході її проведення інспектори виявили два пакети із кристалічною речовиною, ззовні схожою на наркотичну, грошові купюри, згорток фольги з, ймовірно, наркотичною речовиною, пристрої для вживання наркотичних речовин, коробку із пристроями для вживання наркотиків, ряд мобільних телефонів.

Та на цьому перелік виявленого, зокрема, заборонених речовин, не завершився, також в авто виявили білий великий пакет, у якому знаходились колби та інші прилади, ймовірно, призначені для приготування наркотичних речовин, чимало маленьких поліетиленових пакетів, пакет із кристалічною речовиною, ззовні схожою на наркотичну, рулон фольги.

Про подію одразу повідомили слідчо-оперативну групу, яка виїхала на місце події. Далі, всі обставини справи, подальшу долю цих хлопців та правову кваліфікацію встановлять слідчі.

 

Джерело: Патрульна поліція Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів