Жінкам на замітку: як виглядати привабливою за мінімального використання косметики

Жінкам на замітку: як виглядати привабливою за мінімального використання косметики
Жінки завжди прагнуть виглядати ідеально. Та як це зробити за мінімального використання косметики? Читайте в матеріалі.

 

Перед нанесенням макіяжу виконайте легкий масаж обличчя за допомогою звичайного крему. Пройдіть всі масажні лінії: від центру обличчя до сторін. Це дозволить шкірі «прокинутися» і виглядати більш свіжою. 

Наносьте основу вологою губкою. Щоб ваша шкіра виглядала і гладкою однорідною, використайте цей метод: змочіть спонж для макіяжу тоніком або термальною водою, нанесіть на Т-зону рухаючись від центру до краю обличчя. 

Заповніть простір між віями олівцем: намалюйте лінію чорним олівцем прямо на коренях верхніх вій, звертаючи увагу на відстань між ними. Необхідно точно заповнити область між віями, ні вище, ні нижче. 

Наносьте рум'яна на повіки. Коли ви нанесете рожевий або персиковий рум'янець на щоки і область під бровами, ваш погляд стане більш відкритим і свіжим. І тіні не знадобляться.

Нанесіть консилер по контуру губ, розмажте його. Покрийте губи прозорим блиском.

Не забувайте про яскраву помаду. Ця техніка працює так само, як з бровами. Якщо у вас мало часу або ви просто не хочете використовувати багато косметики, вибирайте яскраву помаду. Рівномірний тон обличчя, а також соковитий тон губ, принесуть вам захоплені погляди, і ви будете виглядати привабливо.

 

Джерело: Ukr.Media.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів