Понад 900 талановитих учасників взяли участь у фестивалі "Весняний бал в Ужгороді" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Понад 900 талановитих учасників взяли участь у фестивалі "Весняний бал в Ужгороді" (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Шостий Міжнародний фестиваль дитячої та юнацької творчості "Весняний бал в Ужгороді" приймав цими днями обласний центр Закарпаття.

 

Із кожним роком розширюється географія та кількість учасників: цьогоріч у фестивалі взяли участь понад 900 талановитих дітей і молодих людей з Одеси, Дніпра, Маріуполя, Києва, Львова, Полтави, Івано-Франківська, Миколаєва, Броварів, Ужгорода, Мукачева, Сваляви, Берегова, Іршави та інших міст.

Напередодні у ПАДІЮНі тривали конкурсні виступи, цілий день працювало журі. Змагалися учасники у кількох номінаціях: хореографія (народний стилізований танець, сучасна хореографія, Street dance, театри танцю і моди, бальний танець, східний танець, естрадний танець, класичний танець); вокал (народний, класичний, естрадний, хорові колективи, шоу-групи, авторська пісня); інструментальна музика (класична, народна, естрадна, авторська).

Сьогодні ж відбулися гала-концерт і церемонія нагородження переможців. Уже за традицією гала-концерт розпочали виступом духового оркестру Головного управління поліції у Закарпатській області, потім на сцену вийшли учасники зразкового дитячого ансамблю народного танцю "Джерельця Карпат", їх змінили мажоретки Ужгородського коледжу культури і мистецтв.

На Гала-концерті учасників, педагогів, батьків привітав Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, побажав юним талантам нових творчих успіхів. Богдан Євстафійович також вручив подяки керівникам творчих колективів і мистецьких закладів за популяризацію дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва та Гран-прі переможцю.

Подякував Світлані Растатуровій та Вікторії Колесовій - організаторам фестивалю та засновникам творчої майстерні "Планета мистецтва" (Дніпро), директору ПАДІЮНу Світлані Ганущиній. Після завершення гала-концерту учасники фестивалю долучилися до масштабного танцювального флешмобу на площі Шандора Петефі, який проходив з ініціативи Дитячої академії танцю "Джерельця Карпат". "Весняний бал" проходив за підтримки Ужгородської міської ради та депутатського корпусу, – пише Прес-служба Ужгородської міської ради.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів