Аннамарі Данча-Чундак позмагалася з олімпійською чемпіонкою на кубку світу

Аннамарі Данча-Чундак позмагалася з олімпійською чемпіонкою на кубку світу
На черговому етапі Кубку світу зі сноубордингу в паралельному слаломі, який відбувся в німецькому Вінтенбергзі змагалися й українські збірники.

 

Лідер команди жіночої збірної ужгородка Аннамарі Данча-Чундак зуміла пробитися до 1/8 фіналу, де поступилася титулованій Естер Ледечкій. На сторінці в «Фейсбук» Аннамарі зазначила: «Весь сезон мріяла з нею проїхати (правда у великому фіналі, а не як по факту у 16-ці, виправляючи помилки першої спроби кваліфікації. Різниця у 0.02 секунди для мене програш чи виграш? Я налаштована була виграти. Звичайно я не пройшла у наступне коло, але, те як я їхала, наскільки стійко тримала темп та швидкість, вважаю для себе показником хорошого рівня та збігом обставин не на мою користь. Але я щаслива та з нетерпінням чекаю наступного сезону, до якого ще треба попрацювати. За два роки ми зробили колосальний крок вперед. Вдалося підійти грамотно до найнайголовніших змагань - чемпіонату світу, де я взяла 6 та 2-е місця, після чого ще одне 7-е місце на кубку світу, та сьогодні 16-те, пропустивши 5 кубків світу з 11».

Як зазначила Аннамарі Данча-Чундак ці змагання завершили цей сезон, і тепер вона левову частку віддасть родині. Ще одна українка Олександра Мальована стала 30-ю. А володаркою кубку стала швейцарка Патріція Кумер. У чоловіків киянин Олександр Белінський посів 50-у сходинку, а перемогу святкував австрієць Лукас Матіс. В командних звитягах українська команда в складі Аннамарі Данчі-Чундак та Олександра Белінського стала 22-ю, кращими стали австрійські сноубордисти.

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів