Планові роботи електриків: де в Ужгороді впродовж тижня не буде світла (ГРАФІК)

Планові роботи електриків: де в Ужгороді впродовж тижня не буде світла (ГРАФІК)
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» повідомляє про планові роботи в Ужгороді впродовж тижня, з 25 до 29 березня, і можливі у зв’язку з цим відключення електроенергії з 9.00 до 17.00.

 

Так, сьогодні, 25 березня, проводитимуть техогляд трансформаторної підстанції на вул. Загорській від перехрестя вул.Загорської-Єньківської до перехрестя вул.Поліни Осипенко-Загорської; на вул.Капушанської, 35 реконструюватимуть головний розподільчий щит трансформаторної підстанції; на вулицях Федора Манайла, Миколи Бажана, Івана Сільвая, Павела Йосифа Шафарика (частково) проводитимуть реконструкцію повітряних ліній.

26 березня продовжать техогляд трансформаторної підстанції на вул. Загорській - від перехрестя вул.Загорської-Єньківської до перехрестя вул.Поліни Осипенко-Загорської. Можливі перебої зі світлом і на вулиці Августина Волошина - від торговельного комплексу „Едельвейс“ до вул.Корятовича, вул.Корзо: у зв’язку з ремонтом трансформаторної підстанції.

27 березня через ремонт трансформаторної підстанції можливе відключення електрики на вулицях Нандора Плотені, Теодора Ромжі, провулку Юнацькому; вулицях Малій, Петра Лодія, Івана Сільвая – у зв’язку із заміною комірок трансформаторної підстанції.

28 березня проводитимуть капремонт трансформаторної підстанції, через що можливе відключення електроенергії на вулицях Грузинській, Вірменській, Керченській, у провулках Чорноморському, Молдавському, вулиці Собранецькій – від вул.Тараса Шевченка до вул.Яна Гуса; а також на вулицях Юрія Нікітіна та Черешневій, Парковій набережній – тут реконструюватимуть повітряні лінії. Цього ж дня проводитимуть техогляд трансформаторної підстанції, у зв’язку з чим можливі перебої зі світлом на вул. Капушанській від вул.Вілмоша Ковача до вул.Олександра Капуша.

29 березня через проведення техогляду трансформаторної підстанції відключення можливі на вул. Капушанській - від вул. Вілмоша Ковача до вул.Капушанської, 143.

За докладнішою інформацією звертайтеся до кол-центру ПАТ «Закарпаттяобленерго» за номером 0 800 50 16 20 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів), за міським номером (0312) 61-94-94 (оплата за тарифами міського чи міжміського зв'язку).

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів