Закарпатці, несіть нелегальну зброю в поліцію, і вам за це нічого не буде!

Закарпатці, несіть нелегальну зброю в поліцію, і вам за це нічого не буде!
На Закарпатті стартує квітневий місячник добровільної здачі зброї.

 

Поліція проводить профілактичні заходи з вилучення з незаконного обігу зброї. Черговий місячник стартує 1 квітня і триватиме 30 днів.

Закарпатська поліція закликає громадян добровільно здати до відділків наявну вдома зброю. З 1 квітня до 30 квітня у області проходитиме місячник добровільної здачі зброї. Відділ контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи у Закарпатській області наголошує: краяни, у яких є незареєстрована зброя, мають змогу здати її до відділків поліції, уникнувши при цьому кримінальної відповідальності. У подальшому зброю можна легалізувати зареєструвавши на власне ім’я, або ж видати для її знищення. 

Особи, які впродовж цього періоду здадуть зброю та набої, будуть звільнені від кримінальної відповідальності, яка передбачена ст. 263 ККУ. 

Крім цього, відділ контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Закарпатській області наголошує, що неналежне придбання, зберігання та передача гладкоствольної мисливської зброї передбачає відповідальність за ст. 190 КУпАП. 

Звернутися з відповідною заявою до інспекторів з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи відділів та відділень поліції ГУНП в Закарпатській області та здати свої арсенали впродовж квітня можна у будь-якому районі області.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів