Михайло Рішко – переможець першості обласного центру з шахів

Михайло Рішко – переможець першості обласного центру з шахів
23 березня завершився офіційний календарний турнір – особиста першість міста з шашок-64. Загалом у турнірі прийняло участь 12 спортсменів, з-поміж яких – 6 кандидатів у майстри спорту. Це – любителі шашкової гри міст Ужгорода, Перечина та Перечинського району, які мають чималий ігровий досвід турнірних виступів.

 

Цьогорічна першість з шашок вирізнялась своєю особливістю: вона проводилась по системі мікроматчів – 2 партії по 20 хвилин кожному учаснику до кінця гри. Зі старту лідерство було за фаворитами змагань: кмс Михайло Кичера (с. Зарічево, Перечинський р-н) та кмс Михайло Рішко (м. Ужгород). З кожним туром вони нарощували темп і стали недосяжними для інших конкурентів. Питання було відкрите щодо майбутнього переможця аж до останнього туру, у якому зустрічались лідери. Принциповий поєдинок між ними завершився перемогою ужгородця.

Тож переможцем турніру став кмс Михайло Рішко, який фінішував з абсолютним результатом – 22 очка з 22 можливих. Звання чемпіона він завоював вдруге. Друге місце виборов кмс Михайло Кичера, який набрав 20 очок. Успішно виступила єдина жінка серед учасників змагань – кмс Галина Віхніна. Вона зуміла набрати 16 очок – цього було достатньо, щоб посісти почесне третє місце. Переможець та призери були нагороджені кубками, грамотами та медалями різного гатунку міського управління у справах культури, молоді та спорту (начальник Ольга Василиндра).

 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів