«Музика без кордонів» – знову в Ужгороді

«Музика без кордонів» – знову в Ужгороді
Уже традиційно з настанням весни в Ужгороді проводиться музичне свято – Міжнародний фестиваль «Музика без кордонів». Започаткований Закарпатською обласною філармонією, він щоразу є дуже вагомою подією в житті нашого міста і краю. Адже фест, кульмінація якого збігається із порою цвітіння сакур, зазвичай приваблює не лише істинних шанувальників музики, а й широке коло глядачів.

 

А для туристів це ще одна унікальна можливість ближче познайомитися з особливостями Срібної Землі, її творчим потенціалом, полікультурністю і відкритістю до всього світу.

Отож, цьогоріч VII Міжнародний фестиваль «Музика без кордонів» проходитиме із 31 березня по 17 квітня. У ньому, крім місцевих артистів, візьмуть участь музиканти зі Львова, Одеси, а також Словаччини та Угорщини. Загалом у рамках фестивалю меломанам представлять шість різноманітних концертних програм.

«Музика без кордонів» – це приємні зустрічі з улюбленими виконавцями і нові відкриття, співпраця між філармонійними колективами і запрошеними солістами, калейдоскоп музичних стилів, жанрів і форм. Гостями фестивалю в різні роки були такі закордонні артисти, як Чжао Юан Сі (тенор, Китай), Ференц Бернат (гітара, Угорщина), Лука Массалья (орган, Італія), Станіслав Зубицький (флейта, Італія), Раміро Аріста (диригент, Аргентина), Кента Ігараші (саксофон, Японія), Георгіна фон Бенца (сопрано, Італія), Марко Де Просперіс (диригент, Італія) та ціла низка яскравих виконавців і колективів з різних куточків України.

Запрошуємо всіх на «Музику без кордонів»!

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів