Гандбол: «Карпати» в запеклому протистоянні поступаються чемпіону

Гандбол: «Карпати» в запеклому протистоянні поступаються чемпіону
У першому матчі з’їзного туру чемпіонату України з гандболу в жіночій суперлізі, який відбувся, 27 березня на майданчику «Карпати Арена» місцеві «Карпати» в запеклому протистоянні поступилися чинному чемпіону львівській «Галичанці» всього одним м’ячем – 26:27.

 

Ужгородки розпочали гру доволі активно і вже середині першого періоду мали гандикап у 5 м’ячів. Однак львів’янки до кінця першої тридцяти хвилинки зуміли скоротити відставання до трьох м’ячів – 17:14. Підопічні Віктора Чернова могли мати й значно кращу різницю, якби реалізували мінімум чотири свої нагоди після виходів віч-на-віч з голкіпером «Галичанки», однак деуль виграла саме воротар.

А от в другій половині поєдинку «карпатівки» чомусь збавили темп гри, можливо через ушкодження провідних кравчинь, тренер був змушений вдатися до ротацій і це відбилося на малюнку гри. Львів’янки досить швидко заволоділи ініціативою й поступово вирівняли рахунок, а наприкінці зустрічі вийшли вперед на два м’ячі – 25:27. Яна Готра один м’яч відквитала, однак зрівняти результат у матчі вже не вистачило часу, тож терпимо першу поразку у домашньому з’їзному турі.

Вже сьогодні, 28 березня відбудеться ключовий матч з миколаївським «Реалом», який нині посідає другу сходинку в турнірній таблиці, маючи очковий відрив від «Карпат»  4 бали. Тож у матчах із цим суперником не маємо права на помилку.

Матч «Карпати» – «Реал» стартує о 18:00 у залі «Карпати-Арена».

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів