Більше 80 % опитаних закарпатців готові піти голосувати. Та чи всі визначилися з вибором?

Більше 80 % опитаних закарпатців готові піти голосувати. Та чи всі визначилися з вибором?
Моніторинг електоральних настроїв українців оприлюднила сьогодні соціологічна група "Рейтинг". Опитування проведене протягом 22-27 березня 2019 року, тобто, дані цілком свіжі.

 

Згідно з результатами опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг» за підсумками третього тижня березня, понад 80% опитаних в тій чи іншій мірі декларують свою готовність взяти участь у виборах Президента 31 березня 2019 року, у т.ч. половина опитаних однозначно впевнені, що будуть голосувати, а третина – скоріше так, ніж ні.

При цьому повністю впевнені у виборі кандидата і обов’язково прийдуть і проголосують за нього 58%, водночас, чверть – не впевнені у своєму виборі, але думають, що все одно підуть голосувати.

Аудиторія: населення України від 18 років і старше. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Вибіркова сукупність: 3000 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 1,8%. Терміни проведення дослідження: 22-27 березня 2019 р.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів