На двох пожежах травмувалося двоє закарпатців, одному із потерпілих життя врятувала пильна сусідка

На двох пожежах травмувалося двоє закарпатців, одному із потерпілих життя врятувала пильна сусідка
Двоє людей травмувалося на пожежах впродовж минулої доби.

 

Перше повідомлення про загорання в с. В. Добронь Ужгородського району до рятувальників надійшло 28 березня о 17:12.  Горів  житловий будинок місцевого 56-річного жителя. Як вдалося з’ясувати, пожежу помітив сам власник помешкання. Чоловік негайно сповістив про все рятувальників та прийнявся приборкувати стихію самотужки за допомогою  підручних засобів.  Його зусилля мали відповідний результат - ще до прибуття вогнеборців власник ліквідував пожежу, щоправда отримав опікові травми І-ІІ ступеня на площі 30 відсотків тіла. Потерпілого госпіталізовали до реанімаційного  відділення обласної клінічної лікарні ім. А.Новака.

Наступна пожежа із  травмуванням людини мала місце на вул. Буркут у м. Рахів. Повідомлення про подію в оперативно-рятувальну службу надійшло 28 березня о 22:27. На її  ліквідації працювали вогнеборці 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів, усього 5 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. О 23:38  займання вдалося локалізувати й о 00:22 29 березня повністю ліквідувати. 

Уже на місці з’ясувалося що під час пожежі отримав опікові травми ІІ-ІІІ ступеня важкості шиї, голови, плеча та руки 60-річний власник будинку. Чоловік завдячує життям пильній сусідці, 27-річній  Надії Козуряк, котра ввечері помітила палаючий будинок та разом зі своїм чоловіком кинулася на допомогу.

Жінка першою забігла до палаючого помешкання та виявила біля дверей власника. Далі разом з чоловіком витягли його на свіже повітря. На той час вже до місця прибули два відділення рятувальників. Одні заходилися приборкувати пожежу, інші ж несли на руках травмованого до автомобіля швидкої допомоги.

На даний час чоловік перебуває у реанімаційному відділені Рахівської районної лікарні.

Причини пожеж та збитки встановлюються.

У ДСНС України у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів