«Кубок Закарпатія-2019» здобуває ужгородський СДЮСШОР

«Кубок Закарпатія-2019» здобуває ужгородський СДЮСШОР
Сьогодні, 29 березня, відбулися фінальні матчі традиційного футбольного турніру «Кубок Закарпатія-2019» між командами юнаків 2004 р.н. (U-15). У матчі за кубок-красень зійшлися команди мукачівського МФА «Мункач» та ужгородського СДЮСШОРу.

 

У першому таймі підопічні Тараса Вайданича на 27 хвилині зуміли відкрити рахунок завдяки вмілій боротьбі у карному майданчику Максима Зизича. У другій половині гри Крістіан Селеш та Олександр Черевка зуміли бездоганно завершити передачі від партнерів і збільшити свою перевагу до трьох м’ячів. У відповідь мукачівці завдали кілька небезпечних ударів з-за меж карного майданчика, але добре відіграв кіпер СДЮСШОРу. Тож із рахунком 3:0 перемогли ужгородці, виборовши кубок престижного турніру.

Організатори визначили кращих гравців у різних номінаціях. У номінації «Кращий воротар» приз дістався кіперу СДЮСШОРу – Валентин Лабакій , «Кращим оборонцем» став також захисник ужгородської команди Максим Зизич; приз «Кращий півзахисник» дістався гравцю МФА – Тарасу Яримовичу, а «Кращим нападником» було визнано також гравця МФА Анатолія Сньозика.

 

Семен МИХАЙЛИК, Uzhgorod.net.ua

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів