На закарпатські гірськолижні змагання завітали спортсмени з цілої країни

На закарпатські гірськолижні змагання завітали спортсмени з цілої країни
26 березня на базі гірськолижного комплексу «Драгобрат» відбулася відкрита першість Закарпатської області з гірськолижного спорту на призи Йосипа Тура.

 

У слаломі в віковій групі 2003/04 р.н. серед дівчат перемогла спартаківка Анастасія Мацола, другою та третьою стали сестри Волошини Софія та Дарія Волошина з ДЮСШ «Буковель» У хлопців у цій віковій групі вікторію святкував Максим Марійчин з ДЮСШ «Буковель» срібним призером став його одноклубник Василь Коржух Бронзова нагорода дісталася полтавському гірськолижнику Артему Солдатенку.

У змаганнях дівчат 2005/06 р.н. кращою стала представниця ДЮСШ «Буковель» Віндик Вікторія, на другій та третій сходинках зупинилися Анастасія Андращук та Марія Васильчук з ясінянського СДЮШОРу. У хлопців у цій віковій групі не було рівних Дмитру Шипюку з ясінянського СДЮШОР, з другим часом Георгій Кнопов з київського КДЮСШ-15, третім став Орест Васкул з ДЮСШ «Буковель». Серед гірськолижниць 2007/2008 р.н. перемогла Соломія Новоселюк з ясінянською СДЮШОР, другою стала Еліна Плиска з обласної ДЮСШ «Спартак», третю сходинку посіла полтавчанка Дарія Вахненко.

У хлопців в цьому віці з найкращим часом завершив спуск вихованець ясінянської СДЮШОР Роман Бровчук, срібним призером змагань став Олександр Фівейський з київської КДЮСШ-15, третє місце в Миколи Марійчина ДЮСШ «Буковель». Серед наймолодших учасниць перемогла киянка Єва Бабенко (2010 р.н.), другою стала полтавська юна спортсменка Анна Мащенко, бронзова медаль дісталася Ксенія Бондар з «Буковелю». У хлопців увесь п’єдестал пошани «окупували» представники ясінянської СДЮШОР - Владислав Лисак, Роман Петращук, Іван Могош.

 

Семен МИХАЙЛИК, Uzhgorod.net 

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів