Закарпатські програмісти повернулися зі Всеукраїнської олімпіади із «золотом» та «сріблом»

Закарпатські програмісти повернулися зі Всеукраїнської олімпіади із «золотом» та «сріблом»
25–29 березня в Одесі тривав IV етап Всеукраїнської олімпіади з інформатики. У ній узяли участь 129 учнів з усіх куточків нашої країни. Приємно, що вже 4 роки поспіль закарпатські школярі привозять дипломи найвищого ступеня.

 

Олег Навер під час нагородження

Олег Навер під час нагородження

Цьогоріч обидва переможці є учнями Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів – восьмикласник Олег Навер (виступав за 9-й клас) та учень 10-го класу Андрій Симкін. Олег виборов золото та потрапив на тренувально-відбірні збори до міжнародної олімпіади з інформатики, а також на тренувально-відбірні збори до європейської юніорської олімпіади з інформатики, де має можливість потрапити до заповітної четвірки збірної України.

Варто відзначити важливу роль у підготовці наших учнів цього року − викладача Ужгородського університету та вчителя інформатики Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів Сергія Вапнічного.

Якщо проаналізувати виступи учнів західних областей України на IV етапі Всеукраїнської олімпіади з інформатики за останні чотири роки, то спостерігається вищий рівень підготовленості школярів нашого краю.

Приймаюча сторона на чолі з Денисом Попковим (крайній зліва)

Приймаюча сторона на чолі з Денисом Попковим (крайній зліва)

Загалом остання олімпіада відбулася на високому рівні. Базою для її проведення стала Одеська національна академія харчових технологій. Команду технічного забезпечення заходу очолював наш земляк із Міжгірщини – директор центру комп’ютерних технологій ОНАХТ Денис Попков. Він же організував спонсорську підтримку призерів цього заходу.

Побажаємо нашим учням наснаги та дальших перемог!

Медіацентр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів