Закарпатські депутати виділили 2 млн грн на рекультивацію сміттєзвалища в Барвінку

Закарпатські депутати виділили 2 млн грн на рекультивацію сміттєзвалища в Барвінку
Сьогодні під час сесії депутати Закарпатської обласної ради ухвалили проект рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 13 грудня 2018 року №1346 «Про обласний бюджет на 2019 рік».

 

Згідно з документом, за результатами І кварталу поточного року було вирішено здійснити певний перерозподіл коштів і спрямувати їх на вирішення вкрай необхідних для області проблем. З-поміж інших, зокрема, передбачене й виділення двох мільйонів гривень на рекультиваційні роботи на сміттєзвалищі в с. Барвінок, що поруч із обласним центром. І це питання важливе не тільки для Ужгорода, - крім міста, сюди привозять тверді побутові відходи й Ужгородський, Перечинський і Великоберезнянський райони. 

Як прокоментував нашому виданню депутат облради і голова постійної комісії з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв, це питання він порушив ще під час засідання комісії і попросив депутатів підтримати його:

"Проблема твердих побутових відходів для Ужгорода вкрай актуальна, адже сміттєзвалище, розташоване неподалік обласного центру, у с. Барвінок, переповнене, сміття сиплеться на розміщене поруч кладовище і створює численні незручності для ужгородців. Так, тут тривають рекультиваційні роботи, на що Ужгородська міська рада витратила торік 4,7 млн грн, а цьогоріч передбачила ще 5 мільйонів. Але цього замало, бо загальна потреба (проект) перевищує 31 млн грн", – каже Андрій Андріїв. 

Депутат висловив вдячність колегам за підтримку і висловив сподівання, що в майбутньому питання вдасться вирішити кардинально.

uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів