«Минай» поповнив захисник Олег Дмитренко

«Минай» поповнив захисник Олег Дмитренко
Новим гравцем став центральний захисник МФК «Миколаїв» Олег Дмитренко. Він приєднався цього міжсезоння до закарпатського клубу.

 

Як повідомляє інформаційний відділ ФК «Минай» 29-річний футболіст – вихованець київського «Динамо» та «Княжи» із Щасливого. Він має хороший досвід виступів на рівні Першої ліги. Пограв у кам’янскій «Сталі», «Полтаві» та «Миколаєві». У складі «Сталі» вигравав срібні нагороди Першої ліги в 2015 році. Останній клуб Олега – МФК «Миколаїв». У складі цієї команди у Першій лізі він був основним захисником і провів 27 матчів на цьому рівні.

Також Олег Дмитренко грав у славнозвісному матчі «Минаю» із «Миколаєвом» у 1/16 Кубку України. І не просто грав, а виводив команду «корабелів» на поле із капітанською пов’язкою. «Звісно, це не надто приємні спогади, - зізнався Олег. – Все-таки, програли 1:3. Але вже тоді помітив хорошу інфраструктуру, якісне поле і зрозумів, що «Минай» дуже перспективний клуб. Гарне місто, гарна команда, яка має амбітні цілі. Тут все на дуже хорошому рівні».

Цього міжсезоння у нього закінчився контракт, тож футболіст вирішив його далі не продовжувати, а приєднатися до «Минаю». О. Дмитренко встиг потренуватися з командою і провести з ними збори в Кам’яниці. Тепер готується до гри в Чернівцях. До речі, в «Буковині» футболіст також грав – провів 13 ігор в сезоні 2015/2016. Має Олег Дмитренко і досвід ігор за кордоном – в сезоні 2014/2015 грав у Литві за команду «Гранітас» (Клайпеда) у вищій лізі. До речі, у її складі був навіть капітаном.

Загалом, Олег має посилити захисну лінію «Минаю». Він центральний захисник, а може при потребі і зіграти опорного півзахисника. Дмитренко зізнається, що у колективу є все для поставлених перед ним завдань.

 

Uzhgorod.net.ua

 

05 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів