Ужгородський патрульний врятував чоловіка, який впав у річку та не міг вибратися

Ужгородський патрульний врятував чоловіка, який впав у річку та не міг вибратися
Подія трапилася вчора близько 18-ї години біля транспортного мосту по вулиці Анкудінова в Ужгороді. Патрульний виконав свій обов'язок хоча й не був на службі.

 

Патрульний Тимур Курак помітив, що у річці знаходиться людина без свідомості. Не довго думаючи, чоловік викликав швидку, а тим часом сам дістався до води та витягнув чоловіка на берег. Тимур Курак надав чоловікові домедичну допомогу та зрештою передав його у руки фахівціів медичної справи. 

«Вчинок інспектора Роти тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції Закарпатської області Тимура Курак - гідний похвали. Він довів, що справжній правоохоронець – на варті життя та здоров’я громадян стоїть 24 години на добу і 7 днів на тиждень. Від мене особисто та колективу закарпатських правоохоронців, прийміть щирі слова вдячності. Своїм вчинком ви довели, що у поліції працюють люди, на яких можна покластися і яким можна довірити власне життя, бо на варті порядку та безпеки правоохоронці стоять цілодобово» - зазначив начальник Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, полковник поліції Роман Стефанишин.  

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

05 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів