У Закарпатті створять спеціалізовані служби підтримки постраждалих від домашнього насильства

У Закарпатті створять спеціалізовані служби підтримки постраждалих від домашнього насильства
04 квітня 2019 року відбулася  Всеукраїнська селекторна нарада щодо подальшого забезпечення реалізації Закону України “Про запобігання та протидію домашньому насильству”, зініційована Міністерством соціальної політики України.

 

У нараді взяли участь Омелянюк Н.В. – заступник директора департаменту, Якімеліна С.С. – начальник служби у справах дітей, Романюк Н.В. – директор Закарпатського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Пагулич О.В. – начальник відділу з питань сім’ї, оздоровлення дітей та запобігання сімейного неблагополуччя та Бондарь І.М. – головний спеціаліст відділу з питань сім’ї, оздоровлення дітей та запобігання сімейного неблагополуччя, а також керівник та працівники мобільної бригади Ужгородського району.

Довідково: у Закарпатській області функціонують мобільні бригади у Берегівському, Мукачівському, Свалявському, Тячівському, Ужгородському районах та у м.Берегово і м.Мукачево. Три мобільні бригади на етапі створення.Під час наради було обговорено питання щодо створення та функціонування мобільних бригад соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства у області.

Джерело: департамент соціального захисту населення Закарпатської ОДА

 

 

07 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів