П’яні водії на Закарпатті йдуть на "рекорд" – в одного копи виявили аж 3,45 проміле алкоголю

П’яні водії на Закарпатті йдуть на "рекорд" – в одного копи виявили аж 3,45 проміле алкоголю
За вихідні поліція Закарпаття задокументувала 14 п’яних водіїв, в одного з яких виявили аж 3,45 проміле алкоголю.

 

За минулі вихідні працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані  алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Іршавському, Перечинському, Берегівському, Великоберезнянському, Хустському районах. Ще трьох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Коритняни Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського відділення зупинили для перевірки водія мотоблоку, який виконував під час руху незрозумілі маневри. З’ясувалося, що за кермом транспортного засобу перебуває місцевий житель в стані сильного алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення. Драгер виявив у чоловіка аж 3,45 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

У селі Золотарево Хустського району опівночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Skoda Оctаvіa», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував молодий місцевий житель у неадекватному стані. Юнака доставили на медосвідування до лікарні, де виявили в нього наркотичне сп’яніння після вживання, ймовірно, метамфетаміну. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані наркотичного сп’яніння і вилучили водійське посвідчення. Машину затримали на спецмайданчик поліції Хуста.    

В селі Горінчево Хустського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки незареєстрований скутер марки «Hоndа Dіо» під керуванням жителя села Копашнево. Водій не мав захисного шолома і був у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,1 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без належних документів. Від керування водія відсторонили. 

В Іршаві ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «ВMW», який виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував іноземець в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не надав, від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

У селі Великий Раковець Іршавського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не був увімкнений поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не надав, від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

На автодорозі між селами Мирча-Малий Березний працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-2103», на якому не було увімкнено ближнє світло, а водій не був пристебнутий паском безпеки. За кермом чужого автомобіля перебував житель Великого Березного в стані алкогольного сп’яніння.

Чоловік також взагалі не має водійського посвідчення. Від  медосвідування водій відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського   посвідчення та відсторонили його від керування. 

У Великому Березному вночі працівники поліції зупинили автомобіль марки «Sеаt», на якому не працювали задні габарити і не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від  проходження медосвідування водій відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У Берегові вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки мікроавтобус марки «Fоrd Тrаnsіt», на якому не світила одна фара. За кермом перебував житель села Мала Бийгань Берегівського району. Цей молодий чоловік торік уже попадався за керування в стані алкогольного сп’яніння, тепер знову був п’яний, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

У Середньому на Ужгородщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Chrysler» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель Ужгорода в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився, про що поліцейські склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування. 

Адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння також склали за минулі вихідні перечинські правоохоронці. Ще трьох п’яних водіїв виявили працівники Управління патрульної поліції області. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів