На Ужгородщині відбувся перший «Сycle Quest». Читайте, як це було!

На Ужгородщині відбувся перший «Сycle Quest». Читайте, як це було!
Майже сто велосипедистів зібрав «Сycle Quest» у Кам’яниці на Ужгородщині. Його організувала молодь села - учасники проекту «Вільний простір» спільно з Кам’яницькою сільською радою.

 

«Це перший досвід організації велозаїзду у нашому селі. Приємно, що його ініціювали діти. Вони самі готували програму, виготовляли і розклеювали оголошення, зустрічали велосипедистів і супроводжували їх по маршруту. На мою думку, все вдалося. Учасники «Вільного простору» - молодці», - зазначає голова Кам’яницької сільської ради Марія Коваль-Мазюта.

Стартував велозаїзд від сільського клубу (КМК «Вілет»). Після реєстрації учасників поділили на 2 команди, які змагалися між собою на тематичних станціях. По маршруту усі рухалися єдиною дружньою колоною у супроводі поліції. На кожній зупинці велосипедистів чекали організатори. Щоб дістатися фінішу «жовтим» та «синім» довелося пройти чимало випробувань. Змагалися у краєзнавчій вікторині «Таємниці Кам’яниці», творчому конкурсі «Співоча Калина», брали участь у естафеті з сортування сміття «Супер-герої рятують планету» та еко-вікторині. Зустрілися з справжнім сміттєвим монстром і успішно виконали усі його завдання. А ще, шукали скарби лісу під час квесту.

 

Прес-служба ГО «Щасливі діти»

 

08 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів