Для дітей: у Лопухові на Тячівщині побудували сучасний спортивний майданчик

Для дітей: у Лопухові на Тячівщині побудували сучасний спортивний майданчик
Відтепер місцеві школярі зможуть займатися спортом, грати в різні ігри, проводити змагання на сучасному спортивному полі.

 

Про сучасний спортивний майданчик ще донедавна в Лопухові – порівняно невеликому населеному пункті в гірській Тячівщині – навіть не мріяли. Проте спільними зусиллями влади та спонсорів вдалося втілити давню мрію місцевих діток – облаштувати майданчик розмірами 42 на 22 метри зі штучним покриттям, на якому можна буде не тільки коліна об гравій обдирати, а й серйозно займатися спортом, грати футбол тощо.

Роботи над облаштуванням майданчика розпочали ще наприкінці осені минулого року – в листопаді тут здійснили всі необхідні підготовчі роботи. А вже з першими теплими днями цієї весни тут взялися за настилання покриття, облаштування огорожі, лавиць тощо. Зрештою, минулої пятниці, 5 квітня, в Лопухові відбулося чудове дійство – на території сільської школи урочисто відкрили спортивний майданчик і навіть провели перші змагання. З цього приводу зібралися керівництво та актив населеного пункту, представники обласної, районної влади, громадськості й педагогічний колектив школи, а також юні винуватці свята – школярі.   

Сільський голова Лопухова Іван Фабрицій наголосив, що відкриття споритивного майданчика важлива подія для їх гірського села, про що раніше місцева молодь могла хіба що мріяти. Відтак висловив слова подяки будівельникам і  всім причетним до реалізації даного проекту за щире співробітництво та взаєморозуміння. Адже сучасний спортивний майданчик збудований за державні кошти у співфінансуванні з місцевим бюджетом. Велика вдячність за спонсорську допомогу звучала й на адресу групи енергетичних компаній «Ренер», за сприяння – депутату Закарпатської облради Андрію Андріїву, керівництву району та земляку – депутату Василю Федурці. 

До речі, як прозвучало під час відкриття майданчика, впродовж останнього року на Тячівщині збудовано кілька сучасних спортивних майданчиків, і така робота триватиме й надалі.

   

Урочистості завершилися, а опісля відбулася першість серед шкільних команд з міні-футболу.

 

uzhgorod.net.ua 

Підготовано частково за матеріалами Тячівської РДА, фото - Тячівська РДА.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів