Ужгородська міськрада сьогодні приймала почесних гостей – делегацію ректорів і проректорів вишів

Ужгородська міськрада сьогодні приймала почесних гостей – делегацію ректорів і проректорів вишів
Ужгородська міська рада сьогодні приймала почесних гостей – делегацію ректорів і проректорів вишів, зокрема з-за кордону, учасників Міжнародного консорціуму університетів, який напередодні стартував в Ужгороді.

 

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв привітав усіх присутніх, розповів присутнім про напрацювання у сфері міжнародних зв’язків, наголосив на відкритості Ужгорода до співпраці, побажав добре провести час у столиці Закарпаття в один із найгарніших періодів весни – під час цвітіння сакур.

Також міський голова ознайомив гостей із роботою Центру надання адміністративних послуг.

Завершили зустріч прогулянкою сакуровими алеями, оновленими площею Шандора Петефі та набережною Незалежності, де тривала експозиція писанок вихованців ужгородських дитячих садків - учасників першого етапу обласного конкурсу "Воскресни, писанко!".

Нагадаємо, учора в УжНУ у рамках консорціуму відбулося засідання на тему «Співпраця університетів та місцевих громад у реалізації спільних проектів й ініціатив», в якому взяли участь близько півсотні закордонних гостей – ректори і проректори шести європейських країн, представники органів місцевого самоврядування.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів