100 років з дня заснування служби: сьогодні міський голова Богдан Андріїв привітав працівників карного розшуку

100 років з дня заснування служби: сьогодні міський голова Богдан Андріїв привітав працівників карного розшуку
Урочистості з цієї нагоди відбулися сьогодні в актовому залі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, де зібралися працівники та ветерани карного розшуку, представники обласної та міської влади, громадськість.

 

Із вітальним словом до присутніх звернувся керівник Нацполіції краю Роман Стефанишин, який наголосив на значимості роботи розшуковиків, висловив вдячність усім працівникам, ветеранам за гідне несення служби, побажав усім міцного здоров’я, успіхів та щастя.

Від себе особисто, Ужгородської міської ради та депутатського корпусу привітав правоохоронців і міський голова Богдан Андріїв,  подякував за професіоналізм, відданість справі, побажав щастя, добра, успіхів у всіх починаннях. Грамотами Ужгородської міської ради з нагоди свята було відзначено працівників карного розшуку: Івана Вовканинця, Артура Дороша, Олену Дупелич, Ремезан-Алі Есенова, Дмитру Логіна, Василя Німця, Михайла Хмару, Юрія Цигика, Володимира Цанька та Олександра Шаранича.

Вітали з професійним святом розшуковиків і заступник голови Закарпатської обласної ради Йосип Борто, колишні керівники Закарпатської міліції та управління карного розшуку генерали Василь Варцаба, Віктор Русин, Іван Гецянин, а також голова обласної профспілки атестованих працівників поліції Юрій Ватрала.

Джерело: Ужгородська міська рада

 

15 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів