У горах Рахівщини прикордонники знову "зловили" цигарки без контрабандистів

У горах Рахівщини прикордонники знову "зловили" цигарки без контрабандистів
Для стабілізації ситуації пов'язаної з активізацією протиправних елементів, найбільш вразливі ділянки українсько-румунського кордону посилено додатковими резервами прикордонників.

 

У відповідь контрабандисти намагаються чинити спротив та вдаються до погроз фізичною розправою і навіть до підбурення місцевого населення з метою перешкоджання виконанню прикордонниками своїх службових обов'язків.

Також контрабандні ділки намагаються віднайти нові шляхи на тих ділянках, які раніше ними не використовувались, у зв'язку з важкодоступністю, та вдаються до зміни напрямків й тактики дій при переміщенні сигарет. Зокрема, вони все частіше почали використовувати високогірні ділянки на кордоні, які знаходяться на значному віддаленні від населених пунктів та не мають зручних шляхів для переправлення тютюнових виробів.

В свою чергу, охоронці кордону також враховують можливість зміни порушниками напрямів чи способів переміщення товарів та перекривають й ці шляхи.

Так, сьогодні на світанку, на одній з таких ділянок, прикордонники завадили ділкам доправити тютюнову контрабанду в Румунію. Військовослужбовці відділення «Богдан» під час патрулювання помітили групу осіб, які пробиралися в сусідню країну з 8-ма пакунками сигарет. Зрозумівши, що їх викрито, контрабандисти, незважаючи на попереджувальні постріли та законні вимоги прикордонників, вдались до втечі.

Виявлені сигарети доставлено до прикордонного підрозділу. Наразі тривають заходи по встановленню кола осіб, причетних до контрабандної діяльності.

Прес-служба Мукачівського прикордонного загон

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів