На «Ярмарку вакансій» працедавці знайомили студентів УжНУ зі своїми пропозиціями

На «Ярмарку вакансій» працедавці знайомили студентів УжНУ зі своїми пропозиціями
Напередодні, 17 квітня, у фойє головного конкурсу УжНУ відбувся «Ярмарок вакансій». Захід мав за мету організувати ефективний обмін інформацією між студентами і роботодавцями, надання можливості якомога більше дізнатися про діяльність підприємств, отримати інформацію про вакансії, програми щодо працевлаштування, стажування і проходження виробничої практики.

 

На «Ярмарку» студенти могли дізнатись більше про найпопулярніші компанії-роботодавці нашого міста.На захід завітали представники: Ужгородського міського центру зайнятості, «Приват Банку», Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, мукачівського заводу «Точприлад», будівельного гіпермаркету «Нова лінія», санаторного комплексу «Деренівська купіль», «Укрпошти», «КредіАкріколь Банку»,  Управління патрульної поліції в Закарпатській області департаменту патрульної поліції, обласного центру зайнятості та інші.

 

Проректор з виховної роботи Ігор Король наголосив: «Сучасний університет – це не тільки лекції, практичні заняття, а, передусім, реалізація тих знань, які студенти отримують в аудиторіях. Багато студентів цікавляться своїм першим місцем роботи, і дуже часто поєднують його із навчанням. Саме тому ми проводимо «Ярмарку вакансій» та інші подібні заходи спільно з Ужгородською міською радою, міським центром зайнятості та обласним центром зайнятості. І хочу висловити вдячність підприємствам, державним установам, які надають можливість студентам поєднуватинавчання з роботою. А сьогодні студенти мають нагоду познайомитися і з широким спектром вакансій, посад, з їхніми функціональними вимогами і, звичайно, із заробітною платнею». 

На заході були присутні заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак та директор Закарпатського обласного центру зайнятості Іван Фущич.

В рамках «Ярмарки вакансій» організували два тренінги, які повинні допомогти студентам в майбутньому в їхній професійній реалізації: «Тайм-менеджмент: як планувати, все встигати і досягати цілей» та «Ефективні комунікації та самопрезентації», які провела директор Центру кар‘єри УжНУ, кандидат економічних наук, доцент Тетяна Бутурлакіна.

Ганна Фельцан,

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів