МФАU-19 зіграв зі львівським «Динамо». Який результат?

МФАU-19 зіграв зі львівським «Динамо». Який результат?
МФА в Середньому грав домашній 13-й тур чемпіонату України з футболу в першій лізі U-19 зі львівським «Динамо». Останні є міцним середнячком ліги, тож легким матч точно не очікувався.

 

Уже на старті матчу команди розпочали доволі жваво на високих швидкостях. Господарі заволоділи невеликою ініціативою, взяли м’яч під контроль і потроху почали тіснити суперника до власної карної зони. Львів’яни доволі гостро контратакували, під емоційні підказки свого наставника. Хороші нагоди не зміг реалізувати Ігор Королевич, який у першому моменті не під лаштувався під удар, а в другому випадку гравці МФА після подачі з кутового завадили один одному, коли Ігор завдав удару головою по воротам «Динамо». Тож на перерву команди пішли без голів.

Друга половина зустрічі розпочалася також з атак господарів, та на 56-й хвилині мукачівці пропустили контр випад, який завершився діагональною передачею на кут воротарського майданчика, де нападник львів’ян змусив порушити правили нашого оборонця. Пенальті результативно виконав Вадим Кобаль. Та зберігали перевагу гості всього 4 хвилини – вже після подачі з кутового Олег Луців обрав вірну позицію й головою скерував м’яч в кут воріт динамівців – 1:1. Далі гра й взагалі тривала на зустрічних курсах – команди швидко проходили центральну зону й одразу ж ішли в атаку. На 86-й хвилині гості порушили правила в своїй карній зоні, а стандарт бездоганно виконав Ігор Королевич. Здавалося, що перемога вже була близько як гостям вдалася розгорнута атака, яка завершилася чудовим ударом метрів з 35. Гравець побачив, що кіпер МФА задалеко вийшов і пробив – м’яч за допомоги вітру влетів точно в дев’ятку воріт – 2:2.

Уже на доданих арбітром хвилинах гри гості провели ще одну атаку й скориставшись помилками захисту зуміли ще раз влучити в ворота МФА, однак гравець львів’ян знаходився в офсайді в момент удару, тож м’яч був не зарахований. Тож бойова нічия – 2:2 й мукачівці продовжують займати першу сходинку в групі.

Технічні дані:

МФА U-19 – «Динамо» (Львів) – 2:2 (0:0)

Голи: Луців 60, Королевич +86 – Кобаль В. +56, Савків 90

МФА: Уманський Віталій, Поліщук Олег, Максимець Віталій, Соловей Віталій, Береш Антон, Апарін Олександр (Бекеша Ігор 57), Курильчик Віталій, Королевич Ігор (Забава Андрій 88), Дьяков Ілля (Байса Іван 67), Луців олег, Станкович Іван (Топчій Сергій 57).

Запасні Колісник Максим, Фляшко Михайло, Анікеєв Богдан

Тренер: Віктор Ряшко

«Динамо»: Кобаль Вадим, Ігнатюк Роман, Кіш Валентин, Савків Ярослав, Максименко Олег (Гринюх Костянтин 85), Попович Дмитро, Грабовський Руслан, Фітель Олександр, Цимбала Назар (Сенчишин Тарас 80), Морозович Володимир, Левків Ярослав.

Запасні: Липовий Олег, Шот Андрій, Малець Микола, Кобаль Микола.

Тренер: Д.Фіалка.

Арбітр: Микола Байдюк (Чернівецька обл).

Асистенти арбітра: Іван Варга, Томаш Бабич (Закарпатська обл.)

Спостерігач арбітражу ФФУ: Іван Кувік (Ужгород).

Післяматчеві коментарі тренерів

Віктор Ряшко, тренер МФА:

– У ході матчу в нашої команди було достатньо моментів, щоб завершити поєдинок на свою користь. Але це є футбол: команда «Динамо» продемонструвала хороший футбол, кілька разів ловили нас на контратаках. Тож зважаючи на нереалізовані нагоди результат гри закономірний.

Д.Фіалка, тренер «Динамо» (Львів):

– Матч видався цікавим, гадаю, що вболівальники, які спостерігали за поєдинком, отримали задоволення – це найголовніше. Щодо суперника, то МФА – якісна команда, дуже цікаво грати з такими суперниками, які грають в такий футбол з контролем м’яча, мені рівень гри нашого суперника сподобався. Щодо завдань на сезон, то головна наша мета – виховувати якнайбільше гравців, які б у подальшому змогли перейти в професійний футбол. В інших матчах цього туру були зафіксовані такі результати: «Темп» (Вінниця) – «Поділля» (Хмельницький) – 0:2; «Адреналін» (Луцьк) – «Буковина» (Чернівці) – 0:2; «Гірник» (Новояворівськ)

– «Ніка» (Івано-Франківськ) – 1:1.

Після 13-го туру турнірне становище команд у першій групі є таким: МФА – 27 очок; «Буковина» (Чернівці) – 26; «Ніка» (Івано-Франківськ) – 25; «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 17; «Динамо» (Львів) – 15; «Адреналін» (Луцьк) – 14; «Поділля» (Хмельницький) – 9; «Гірник» (Новояворівськ), «Темп» (Вінниця) – 5. Наступний матч МФА зіграє на виїзді 24 квітня з хмельницьким «Поділлям».

Семен МИХАЙЛИК

 

18 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів