Турнір, що об’єднав усю Україну: в Ужгороді відбулися змагання з великого тенісу (ФОТО)

Турнір, що об’єднав усю Україну: в Ужгороді відбулися змагання з великого тенісу (ФОТО)
У неділю, 21 квітня, в Ужгороді завершився перший дводенний тенісний турнір «Сакура – 2019». Організував змагання професіоналів та любителів Денис Федяй.

 

«Приїхали гравці з Виноградова, Берегова, Ужгорода, Перечина, Львова, Рівного, Вінниці, Києва, Одеси, Трускавця, Дрогобича та навіть із Австрії! Словом, турніром ми об’єднали всю Україну, і не тільки. До речі, це перший турнір такого рівня на Закарпатті», - розповідає пан Денис.

Серед учасників (а це 24 пари) розіграли 1, 2, 3, 5, 9, 17 місця. Кожна пара отримала кубки, медалі. Від директора турніру учасники отримали рушнички з надписом «Сакура – 2019». Не лише змагались, а й відпочивали: після першого турнірного дня учасники на кортах куштували закарпатський бограч.

Враженнями від турніру поділився й головний суддя Олександр Катрич (Львів): «Я займаюсь організацією розкладу, жеребкування, суддівства на корті, вирішення суперечливих питань. Ми запросили сюди найкращих аматорів і ветеранів зі всієї України. Підготовка учасників турніру на дуже високому рівні, це вражає».

(переможці змагань)

 

Переможці та призери змагань:

1 місце – Федяй Денис, Байдіков Андрій (Виноградів, Київ).

2 місце – Соломаха Ярослав, Дмитро Баданов (Львів)

3 місце – Рябошапка Василь, Туваков Артем (Львів)

5 місце – Осокін Андрій, Сергеєв Юрій (Вінниця)

9 місце – Мрачковський Стас, Євстахевич Андрій (Львів)

17 місце – Поляк Тарас, Богдан Юрій (Ужгород, Відень (Австрія)).

Призовий фонд складав 50 тисяч гривень, тож найкращі гравці отримали й грошові винагороди. Вітаємо усіх учасників та бажаємо нових перемог у майбутньому!

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів