Водоканал закликає ужгородців передати фактичні показники лічильників до п’ятниці

Водоканал закликає ужгородців передати фактичні показники лічильників до п’ятниці
Комунальне підприємство «Водоканал м. Ужгород» звертає увагу споживачів міста та Ужгородського району, що у зв’язку зі святковими вихідними, передати фактичні показники лічильників в телефонному режимі, через СМС-повідомлення та безпосередньо на підприємстві можна лише до 14:00 п’ятниці (26 квітня).

 

Надалі передавати фактичні показники лічильників можна буде лише в електронному форматі через особистий кабінет в електронній абонентській книжці на сайті my.voda.uz.ua.

Якщо з якихось причин не зможете надати фактичні показники лічильників, то провести їх звірку та коригування можна буде після святкових вихідних, звернувшись до абонентського відділу підприємства, за адресою вул. Митна, 1.

У разі, коли немає можливості особисто відвідати підприємство, – провести звірку можна, зателефонувавши за одним із номерів 64-31-05, 64-06-98, 44-39-31, 44-03-42, (050) 302-27-70, надіславши запит на електронну адресу підприємства [email protected] та за допомогою електронної абонентської книжки на сайті my.voda.uz.ua.

Адміністрація підприємства також просить до кінця місяця розрахуватися за спожиті послуги, згідно рахунків за березень 2019 року. Як відомо, платити за спожиті послуги потрібно не пізніше 20 числа місяця, що настає за розрахунковим.

Тих, хто має заборгованість за спожиті послуги, наполегливо просять не зволікати з вирішенням проблем та укласти договір реструктуризації боргу.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів